best hair regrowth for men


Check Out The Uptown Film Festival In Birmingham Michigan March 11-12

by
February 16, 2011

If you are going to be in Birmingham on the 11th and 12th of March check out the Uptown Film Festival. Click here for information.

Michigan Film Awards Show – $10 Per Person which includes
access to MFA Nominated Top 5 Shorts

General Admission to Individual Screenings – $ 10 Per Person per screening. This
does exclude the premiere of “Kill the Irishman” and the premiere of 50 Cent’s “Things
Fall Apart.”

The $75 Event Pass which includes Unlimited screenings Friday and Saturday, still excluding
the premieres for “Kill the Irishman” and the premiere of 50 cent’s “Things Fall Apart.”
It includes admission to Michigan Film Awars Show on Saturday Night and the AfterGlow Party
Saturday night.

The #150 VIP Pass includes Opening Night Gala at Uptown Palladium – Creative Black Tie (including
2 drink tickets and food). You have access to the Opening Night Premiere of “Kill the Irishman”
and the Saturday Night Premier of “Things Fall Apart” from 50 Cent. The VIP Pass also
includes Unlimited screenings on Saturday and the admission to the Michigan Film Awards
Show Saturday Nigt and the AfterGlow Party Saturday Night.

The whole schedule is as followed:

Friday March 11
Palladium 12 – Lobby
7:00 pm     VIP Charity Event (2 hours)
Palladium 12 – Theater  10
9:00 pm     Kill the Irishman Premiere (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 3
7:00 pm     Lucky Premiere (2 hours)
9:30 pm     Answer This Premiere (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 4
7:00 pm    Murder by Proxy, How America Went Postal Premiere (2 hours)
9:30 pm     Starlight & Superfish (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 5
7:00 pm     Bilal’s Stand (2 hours)
9:00 pm     MFA Nominated Docs Program (2 hours)

Saturday March 12
Palladium 12 –  Lobby
9:30 pm     VIP After-Glow with Cash Bar (4 hours)
Palladium 12 – Theater  10
4:30 pm     Kill the Irishman (2 hours)
7:30 pm     Things Fall Apart Premiere (2 hours)
Palladium 12 – Theater  11
7:30 pm     MFA Nominated Top 5 Shorts (1.5 hours)
9:00 pm     2nd Annual Michigan Film Awards (1.5 hours)
Palladium 12 – Theater  1
11:00 am    Panel: Michigan’s Movie Industry (2 hours)
2:30 pm    Demoted (TBD)
Birmingham 8 – Theater 2
1:00 pm    Love is A Thieves Game (2 hours)
3:00 pm    Not As I Pictured (2 hours)
5:00 pm    Butterfly Kisses (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 3
1:00 pm    MFA Nominated Shorts Program 1 (2 hours)
3:00 pm    MFA Nominated Shorts Program 2 (2 hours)
5:00 pm    MFA Nominated Shorts Program 3 (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 4
11:00 am    MFA Honorable Mention Shorts Program (2 hours)
1:00 pm    Detroit Wild City (2 hours)
3:00 pm     MFA Nominated Academic Shorts Program 1 (2 hours)
5:00 pm    Handlebar (1 hour)
6:30 pm    Televising A Revolution with Spoken Word (2 hours)
Birmingham 8 – Theater 5
11:00 am    Grown in Detroit (2 hours)
1:00 pm    Runways & Bunkbeds (2 hours)
3:00 pm    Annabelle & Bear (2 hours)
5:00 pm    Grey Skies (2 hours)



Comments are closed.

Categorized | Movie News